Warmtepompen

Door vanhollebeke Technics zonder zorgen Geïnstalleerd

 

De voordelen van een Warmtepompboiler?

Energie efficiënt

Geen torenhoge energiefacturen want een warmtepompboiler is zeer energie efficiënt. 

Constante temperatuur

Een warmtepompboiler neemt warmte uit de buitenlucht om water te verwarmen.

Neemt weinig plaats in

Naar gelang uw warm waterbehoeften zoeken we samen het juiste reservoir.

Een warmtepompboiler onttrekt warmte uit de buitenlucht.

Een warmtepompboiler is een lucht/water-warmtepomp die, los van het verwarmingssysteem warm water kan voorzien. Uw water wordt opgewarmd met de warmte uit de buitenlucht. Dit een zeer energiezuinig proces en bijgevolg een ideale milieuvriendelijke oplossing. Zeker wanneer u alreeds gebruik maakt van zonnepanelen is dit een zeer groene manier van warm water produceren. 

Dag en nacht warm water.

Warmte uit de buitenlucht wordt binnengehaald in de warmtepompboiler. deze warme energie wordt op zijn beurt omgezet naar uw water reservoir. u heeft een constante temperatuur in het water dag en nacht. De modernste technieken zetten namelijk de minste warmte om in grotere warmte.  

Voor elke ruimte en behoeft bestaat een geschikt systeem.

Welke warmtepompboiler u het beste kiest, hangt vooral af van uw warmwaterbehoefte. Afhankelijk daarvan gaan we samen een warmtepompboiler kiezen met een grotere of kleine capaciteit. We bekijken natuurlijk alsook de beschikbare ruimte. Aarzel zeker niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. 

U mag rekenen op een perfecte afwerking!

We kijken samen met u voor de meest gepaste afwerking. U mag steeds rekenen op een nette maar vooral professionele afwerking! 

Vrijblijvende offerte op maat!