Airco

Wij zoeken samen met jou het juiste merk en geven op alle systemen 5 jaar garantie!  

 

Panasonic

Van kleine tot grote installaties, op de Panasonic airco systemen kunt u vertrouwen. 

Daikin

De Daikin airco/warmtepompen dat is innovatie op zijn best. Laat deze airco systemen uw leven veranderen

Mitsubishi

Design en kwaliteit gaan bij de Mitsubishi warmepompen/airco systemen hand in hand. 

Panasonic airconditioner

Van kleine tot grote installaties de Panasonic airco systemen daarop kunt u vertrouwen.  Deze systemen zijn gekend voor hun laag verbruik en hun prijs kwaliteit verhouding.

Alle systemen van Panasonic zijn PM2,5 gefilterd waardoor u kunt genieten van meer zuivere lucht.  Het filter vangt PM2,5 deeltjes op en dit inclusief pollen. Dit verbetert de luchtkwaliteit in de ruimte.  U heeft dus niet alleen koel of warme lucht, maar alsook schonere lucht.

Naar gelang uw project kijken we samen voor het juiste merk. 

Daikin airconditioner

De Daikin airco/warmtepompen dat is innovatie op zijn best. De airco systemen zijn volledig bestuurbaar via Wifi en vanop afstand controleerbaar. Zo kunt u vanaf gelijk welke locatie uw temperatuur aanpassen en dat met uw smartphone.

Of wat dacht u van een optisch oog die voelt waar u zit en de uitblaasrichting automatisch aanpast. Naar gelang uw wensen zoeken we naar het juiste merk! 

Mitsubishi airconditioner

Design en kwaliteit gaan bij de Mitsubishi warmepompen/airco systemen hand in hand.

Een airco integreren in uw interieur dat is onmogelijk? Wel niet met de design oplossingen van Mitsubishi. Wij komen graag langs om de toestellen voor te stellen en een vrijblijvende offerte op te maken. 

U kan rekenen op een perfecte afwerking!

We kijken samen met u voor de meest gepaste afwerking. U mag steeds rekenen op een nette maar vooral professionele afwerking! 

Vrijblijvende offerte op maat!